Welkom bij Crea Lavita!

Mijn naam is Yvette en ik ben eigenaresse van en de creatieve mind achter Crea Lavita. Ik woon in Anna Paulowna, ben getrouwd met Tristan en ben de trotse mama van Noud en Mees.

Na 13 jaar lang gewerkt te hebben in de kinderopvang ben ik met mijn extra dosis creativiteit Crea Lavita begonnen.

Wat startte als hobby is inmiddels uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar ik enorm trots op ben.

Crea Lavita verkoopt allerlei soorten cadeautjes en we bedrukken ook kleding geheel naar wens. We blijven ons assortiment continu vernieuwen, maar ook eigen ontwerpen van de klant zijn welkom!

Crea Lavita maakt momenten extra bijzonder

Wij helpen onze klanten met het maken van de allermooiste persoonlijke cadeaus, waar zij vervolgens hun familie, vrienden, collega’s of andere naasten mee verrassen. Met onze cadeaus leggen zij de mooiste momenten vast en creëren waardevolle herinneringen voor altijd.

Dit bedrijf run ik met heel veel enthousiasme, passie en liefde en dat zul je terug zien in de producten. Zowel particulier als zakelijk kan bij ons terecht voor de allermooiste cadeau’s met naam, afbeelding en/of logo. Voor welke gelegenheid dan ook.
De producten kunnen, indien gewenst, kosteloos leuk worden ingepakt, zodat je het meteen kunt geven en er zelf geen omkijken naar hebt.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Crea Lavita? Kijk gerust lekker rond op onze website en voor vragen mag je altijd een berichtje sturen!

Heel veel liefs,
Yvette

yvette van der zee