Yvette

Welkom bij Crea Lavita

Welkom, wat super leuk dat je een kijkje komt nemen op onze (vernieuwde) webshop! 

Mijn naam is Yvette en ik ben eigenaresse van en de creatieve mind achter Crea Lavita. Ik woon in Anna Paulowna, ben getrouwd met Tristan en ben de trotse mama van Noud en Mees. Met heel veel trots en passie werk ik voor Crea Lavita.

Op mijn webshop vind je de mooiste inpakspullen van hoge kwaliteit en daarnaast de leukste (gepersonaliseerde) cadeautjes! Elke bestelling word met zorg en liefde verwerkt!

Als kind spaarde ik al lintjes en stickers en daarnaast ben ik altijd al creatief bezig geweest. Het is voor mij dan ook een cadeautje dat ik hiervan mijn werk heb kunnen maken!

En wat ben ik dankbaar dat je er nog/weer bent na de periode waarin ik door mijn burn-out helaas de webshop tijdelijk heb moeten sluiten. Maar ik ben terug!! Ik heb er weer zin in om voor jullie de leukste bestellingen in te pakken!

Naast het hebben van deze prachtige webshop staan wij regelmatig op markten en ga ik binnenkort op mijn eerste beurs staan. Ook geven wij de leukste inpakworkshops in Anna Paulowna, maar vanaf heden ook op locatie. Je kunt nu al reserveren voor de komende 3 workshops op 8 en 9 maart 2024, maar heb je interesse voor een workshop op locatie stuur me dan ook zeker een berichtje!

Voor de laatste nieuwtjes volg je ons zeker op facebook en/of instagram!

Heb je vragen.. stuur me dan gerust een berichtje!

Fijne dag, liefs Yvette

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie